Stichting


KoningsmarktVanwege Covid-19 was het in 2020 en 2021 tot onze spijt helaas niet mogelijk om onze altijd drukbezochte Koningsmarkt te organiseren. Ondanks dat er voor dit moment weer veel mogelijk lijkt op het gebied van de organisatie van grotere evenementen tijdens Koningsdag, hebben wij in overleg met alle betrokken personen en het bestuur moeten besluiten om de editie van 2022 niet door te laten gaan.

De koningsmarkt is opgebouwd uit zowel particuliere kraamhouders als professionele (food) ondernemers. Slechts weinigen hadden zich tot voor kort aangemeld. Andere ondernemers willen niet, zijn inmiddels gestopt of wachten af. Uiteraard hebben wij gekeken of andere ondernemers deze plekken kunnen invullen. Dat is uiteindelijk niet gelukt.

De particuliere kraamhouders zijn ook nog zeer voorzichtig. Normaal gesproken beginnen de eerste inschrijvingen voor de particulieren in december binnen te druppelen zonder dat er enige werving en acquisitie is gepleegd. Vervolgens hebben wij dan in half januari al zo'n 50 procent van onze 'vaste' kraamhouders ingeschreven. De resterende tijd die we nog hadden werd te kort om e.e.a. goed op poten te zetten. Hoe we ook popelden om er weer iets mooie van de maken, de editie van 2022 kan geen veilige en financieel verantwoorde doorgang vinden. We hopen in 2023 weer een mooie Koningsmarkt samen met alle kraamhouders te kunnen neerzetten.

Vlag

©2012-2022 Stichting Viering Nationale Feest & Gedenkdagen Arnhem